Edinilen bilgilere göre kaza 71 Evler Mahallesi, Tarih Bulvarı'nda meydana geldi. 

Saat 6.20 sıralarında 71 Evler Mahallesi, Yılmazcan Sokak'taki kullanılmayan ikamette meydana gelen yangın olayına seyir halindeki Büyükşehir Belediyesi 110 Ekibi ile OSB 9. Caddede faliyet gösteren bir işyerinin servis minibüsü Tarih Bulvarı üzerinde çarpıştı.  

Servis aracının ara sokaktan bulvara çıktığı esnada bulvar üzerinde seyir halinde bulunan itfaiye aracı ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında itfaiye ekibinde 3, servis aracında 9, toplam 12 şahıs yaralandı. 

4 işçi Şehir Hastanesine 3 itfaiye personeli ile 2 işçi Yunus Emre Devlet Hastanesine, 3 işçi ise ESOGÜ Tıp Fakültesine kaldırıldı. Şehir Hastanesinde bulunan işçi 1974 doğumlu Satılmış Durgut hayatını kaybetti.

ESOGÜ Tıp Fakültesinde bulunan bir işçinin ise vücudundaki çeşitli kırıklardan dolayı hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

Yangın başka bir itfaiye ekibince söndürüldü

Öte yandan bahse konu yangın başka bir 110 ekibi tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralı veya can kaybı olmadığı kaydedildi. Her iki olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Kaynak: eskisehirpostasi.com