Olay, öğle saatlerinde İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Oktay U. henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kızı H.U.'yu bıçakla boğazından yaraladı. Bu sırada tesadüfen bölgeden geçen jandarma ekipleri hemen olaya müdahale etti. Jandarmayı görünce kaçmaya çalışan Oktay U., kısa sürede yakalandı. Oktay U. çağrılan polis ekiplerine teslim edildi.

Durumu ağır

Boğazından aldığı bıçak darbesiyle kan içinde kalan H.U. ise çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan H.U., ameliyata alındı. Emniyete götürülen Oktay U.'nun sorgusunun sürdüğü bildirildi.

O anlar görüntülendi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Oktay U.’nun sokak ortasında tartıştığı kızı H.U.’yu boğazından bıçakladığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde Oktay U. ile eliyle tekerlekli valiz çeken H.U.’nun yan yana kaldırımda yürüdüğü, bir süre sonra Oktay U.’nun kızına bıçakla saldırdığı dehşet anları yer aldı. Ardı ardına H.U.’ya darbeler indiren Oktay U.’ya çevredeki vatandaşlar müdahale genç kızı kurtardığı, saldırgan babanın ise olayın ardından sakince uzaklaştığı anlar da kamera tarafından anbean kaydedildi.

Afyonkarahisar'a sevk edildi 

Saldırıda ağır yaralanan H.U. ise Sandıklı Devlet Hastanesi’ndeki müdahalesinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi’ne sevk edildi. Olaydan sonra yakalanan  Oktay U.’nun ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.