Eskişehir’de maddî durumu yetersiz olan 100 çocuk Kayı Boyu Derneği tarafından sünnet ettirildi. Sünnet ettirilen çocuklar ve ailelerinin katıldığı törene AK Parti Milletvekili Adayı Nabi Avcı da katıldı. Sünnet ettirilen çocukların alp kıyafeti giyerek çeşitli gösteriler sunduğu program eğlenceli bir havada geçti. Törene katılan Nabi Avcı sünnet şölenlerinde kız çocuklarına da hediye dağıtılması gerektiğini söyledi.

Nabi Avcı sünnet şöleninde yaptığı konuşmada “Öncelikle böylesine hayırlı bir organizasyonu gerçekleştiren Kayı Boyu Derneği’ne teşekkür ediyorum. Anne, baba ve çocuklarımızı tebrik ediyorum.  Allah çocuklarımızı vatana ve millete hayırlı evlât etsin. Yalnız sizden istirhamım, böylesi sünnet merasimlerinde kız çocuklarımıza da hediye vermeniz, onları boynu bükük bırakmamanızdır. Bu hayırlı sünnet merasimlerimizin sevincine kız çocuklarımızı da hediyelerle ortak edelim inşallah” dedi.

Nabi Avcı’nın konuşması salondan büyük alkış alırken tören sonunda Nabi Avcı kız çocuklarına hediye dağıtarak vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.