AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, burada yaptığı konuşmada, “Bugün Odunpazarı Meydanı bir başka güzel. İlk günden buyana coşkuyla, muhabbetle, aşkla emek veren hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri bağrınıza bastınız. 24 Haziran akşamı Türkiye yeni bir Türkiye olacak, çok daha güçlü hedeflere hep beraber yürüyeceğiz inşallah” diye konuştu.

En iyi milletvekili listesi bizdeAK Parti İl Başkanı Murat Özcan ise, “Odunpazarı her zaman olduğu gibi bu günde harika. Takdire şayan çalışmalarınız oldu. Hepinizden Allah razı olsun. Hızlı bir şekilde seçim atmosferine girdik. Odunpazarının bu seçimdeki çok özel gayretleri oldu. Size minnettarız. Eskişehir’de en iyi milletvekili listesi bizde. Bunu lütfen herkese anlatmaya devam edin” dedi.

Birliğimiz bozulmasın: AK Parti Milletvekili adayı Serhat Tunç da, “Çok değerli Odunpazarı güzel bir kalabalıkla bizi karşıladı. Allah hepinizden razı olsun. Sandıklara sahip çıkmak için sizlerden söz istiyorum. Birliğimiz bozulmasın inşallah” diye konuştu.

Erdoğan’ı Başkan yapacağızAK Parti Milletvekili adayı Nurettin Kaba, “Bizleri misafir ettiniz, misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Dünya lideri Recep Tayyip  Erdoğan’ı başkan yapmaya hazır mıyız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun”

Mesele patates soğan değilAK Parti Miletvekili adayı Ahmet Namık Akdoğan, “Biz Cumhur İttifakının içerisinde varız. Ne yapmamız gerektiğini hep anlattık. Meselenin patates soğan olmadığını, işe girip girmeme olmadığını, mevzunun makam mevki olmadığını her yerde anlatıyoruz. Yarın hepimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum sizleri. Sayın Cumhurbaşkanımızın rahat bir şekilde icraat yapabilmesi için de AK Parti mührünün altına oyumuzu vuruyoruz. 

Sandıkta gereken dersi verelimAK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Dündar Ünlü ise, “Yarın 24 Haziran zafer bizim olacaktır. Demokratik seçimlerle seçim kazanamayanlar, milletin iradesini yanına alamayanlar seçim güvenliğinden bahsediyorlar. Yarın bunlara asla fırsat vermeyelim. Sandıkta gereken dersi verelim ve zaferimizi hep birlikte kutlayalım.

Türkiye yeni ufuklara yelken açacakAK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, “Bizimle kapı kapı değil adım adım birlikte olan herkese canı gönülden teşekkürler. Yola çıkarken İstiklal, İstikrar ve istikbal dedik. Yine bunu sağlayacak olan AMK Parti Cumhur İttifakı. 25 Haziran sabahı Türkiye yeni ufuklara yelken açacak. Bir kadın milletvekili olarak kadınlarımıza özel bir teşekkür ediyorum. 

Yapılanlar ortadaAK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, “Yapılanlar ortada, yapılacakları da söyledik. Boş oturmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Eskişehir’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Eskişehir’e yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Eskişehir’de gençlerimiz yeni işyerleri açmaya devam edeceğiz. Eskişehir’de yeni yeni üniversiteler merkezler kazandırmaya devam edeceğiz. Ne yapacağız edeceğiz ilk ona gireceğiz. O Millet bahçesini yapacağız, altına da otopark yapacağız. Bize oy vermeyenler için de o otoparkları yapacağız” şeklinde konuştu.