AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen toplantıda partililere hitap eden AK Parti Eskişehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Emine Nur Günay, dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

SEÇİM STARTI ODUNPAZARI'NDAN: Bugün birlik beraberlik içinde çalışmak için buradayız. Bugün 16 yıldır sevdalarını bizlerle paylaşan, paylaştıkça güçlenen Odunpazarı teşkilatımızın 24 Haziran’da elde edeceği başarılar için buradayız. Bugün sevgili başkanımızla birlikte sizlerle birlik seçim startını veriyoruz Odunpazarı’ndan. Allah yar ve yardımcımız olsun.

ALLAH'IN DA BİR TAKDİRİ VAR: 24 Haziran seçimi herhangi bir seçim değil. Cumhurbaşkanımız ülkemiz için çalışacağız. Bu Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim. Bu yalnız Türkiye’nin değil bölgenin ve dünyanın kaderini belirleyecek bir seçim. Şöyle bir düşünün Gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz hain darbe girişimi, neleri denediler. F-16’lılarla bütün sivilleri taradılar. Tek hedef vardı, Türkiye’yi bölmek, Recep Tayyip Erdoğan’dan kendilerince kurtulmak. Ama Allah’ın da bir takdiri var. Sizlerin milletimizin desteğiyle bütün bunlara göğüs gerdik. Şimdi sıra 24 Haziran’da bunun noktasını koymaya geldi.

ÜÇ TEMEL HEDEFİMİZ VAR: Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni Türkiye bambaşka bir Türkiye olacak. İşte bunu da ancak sizlerle sağlayabiliriz. Hedefimiz çok net, hedefimize kilitlenip hep birlikte çok çalışacağız. Hedefimiz nedir? Bir, daha birinci turda Cumhurbaşkanımızı başkan seçtirmek. İki, güçlü bir yürütme için güçlü bir yasama için parlementoda çoğunluğu almak. Bu nedenle de Eskişehir’den en az dört vekil çıkarmak. Üç, bu seçimler yerel seçimler Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin altyapısını hazırlayacak.

YEREL SEÇİMDE DE HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK: 24 Haziran’da zafere imza atarak yerel seçimlere güçlü enerji dolu gitmek için hazır mıyız? Yerel seçimlerde de hedeflerimiz çok büyük. Onun çalışmalarını da şimdiden başlatmış olacağız. Bu seçimlerde Odunpazarı teşkilatı ile çalışmak benim için en büyük onur ve gurur olacak. Gece gündüz çalışacağız ve inşallah bu hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Vakit Türkiye vakti, vakit Eskişehir vakti.