AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adaylığını açıklayan Dündar Ünlü, "Seçimlerin memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

ÖNEMLİ SÜREÇLER GEÇİRDİK: Dört yıl boyunca Eskişehir'de il başkanlığı yaptığını ve bu süre içinde önemli süreçlerden geçtiklerini söyleyen Ünlü "Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran Genel Seçimler, 1 Kasım Genel Seçimler ve 16 Nisan Referandumu ile birlikte teşkilatımızla önemli süreçler geçirdik. Önemli bir teşkilat yapısı oluşturduk. Sağlam bir teşkilat yapımız mevcut oldu. Önemli hedefimiz önümüzdeki 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri’dir. Bundan itibaren de 2019 yılındaki yerel seçimlere hazırlıklıyız. Bütün çalışmalarımız bütün gayretlerimiz bunun için yürütülmektedir" diye konuştu.

MÜCADELE ETTİK, NÖBETLER TUTTUK: Dört yıllık il başkanlığı süresinde ciddi destekler verildiğini anlatan Ünlü "Herşeyi tek başıma yapmadım. Bana destek veren il yönetim kurulu üyelerime il kadın kolları ve kadın kolları başkanlarımıza, gençlik kolları, gençlik kolları başkanı ve yönetimlerine çok kıymetli ilçe başkanlarım ve yönetimlerine, değerli belediye başkanları ve belediye meclis üyelerine, çok kıymetli kale komutanlarımız mahalle başkanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Onların sayesinde onların gayretleriyle çok önemli seçimlerden ve süreçlerden geçtik. 15 temmuz hain darbe girişimi kalkışmasında burada mücadele ettik, nöbetler tuttuk" ifadelerini kullandı.

GERÇEK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI NE OLACAKSA...: Sağlam ve tecrübeli bu teşkilat bıraktıklarını ve teşkilatın bundan sonraki hedeflerinin önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı, Genel Seçim ve Yerel Seçimlerinde başarı yakalamak olduğunu ifade eden Ünlü "Şehirde gerçek bir başarı neyse, gerçek bir belediyecilik anlayışı ne olacaksa bütün hedefi bununla ilgili olacaktır" dedi.

ESKİŞEHİRLİ FARKINDALIĞIYLA: Ünlü sözlerini şöyle sürdürdü: Bundan sonra milletvekili adayı olduğum takdirde de doğduğum, büyüdüğüm ve öleceğim bu şehirde de hizmet etmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Bütün millete bütün Eskişehir’e bir milletvekili farkındalığı, Eskişehirli farkındalığı, Eskişehir’e nasıl bir hizmet edilir Eskişehir’in önü nasıl açılır, lafla değil, sözle değil, icraatla nasıl hizmet edileceğini, Eskişehir’de kalkınmanın nasıl gerçekleştirileceğini, Eskişehir’in hakettiği yere sanayicisiyle, ticaret erbabıyla nasıl gelişeceğini inşallah hep birlikte göstereceğiz. Şehri çok iyi tanıyan çok iyi bilen bir kişi olarak da bütün sorunları bütün sıkıntıları biliyorum. Göreve geldiğimizde herkesle birlikte bütün şehri kucaklayarak çok başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Aday adaylık başvurumu bugün gerçekleştirip yolumuza devam edeceğiz. İl başkanlığı görevimi bıraktım. Yerime il yönetim kurulu üyemiz ve teşkilat başkanımız Murat Özcan vekaleten devam edecektir. Kendisine de başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.