Şehrimizde 24. ve 25. Dönem Milletvekilliği yapan, AK Parti Eskişehir Teşkilatı’nın da sevgisini ve beğenisini kazanmış, Eskişehir’de seviyeli siyaset ile akıllarda kalan, toplumun her kesimi ile samimi ilişkiler kuran Salih Koca’nın milletvekilliği başvurusunu yaptığı öğrenildi. Salih Koca’nın milletvekili adaylığına başvurusunun öğrenilmesi, Eskişehir’de ve siyasi çevrelerde, büyük heyecan yarattı. 

Salih Koca aday adaylığı ile ilgili olarak “AK Parti'nin kuruluşundan itibaren AK Parti Eskişehir Teşkilatı’mızın içinde yer alarak, her kademede görev yaptım. Teşkilatımızın yönetimlerinde, il başkan yardımcılıkları, 2 seçim SKM başkanlığı ve il Başkanlığı sonrasında 24. ve 25. dönem milletvekilliği görevlerini tamamladım. Halen Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak partime katkı vermeye devam ediyorum. 

Milletvekili olduğum dönemde Şehrimize, toplamda 500 kalemde ve yaklaşık 18 milyar TL. Tutarındaki yatırımların kazandırılmasında, önemli katkılarım oldu. Bu yatırımlar içinde Çevreyolu, Alt ve Üst Geçitler, Yeni Vergi Dairesi, Adliye Sarayı, Emniyet Binası, Yurt Binaları, Spor Salonları, Yeni Stadyum, Şehir Hastanesi, Türk Dünyası Kültür Başkenti gibi büyük projeler başta olmak üzere her bir ilçemizde farklı projelerin hayata geçirilmesinde ve sorunlarının çözülmesinde aktif rol aldım.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla geçmişte şehrimize kattığımız hizmetlere, kaldığımız yerden devam etmek ve şehrimizi yeni projelerle tanıştırıp hak ettiği seviyeye çıkarmak istiyorum. Eskişehir’in kazanımlarını artırabilmek için elde ettiğimiz tecrübeler ve teşkilatlarımızın desteği ile bu dönem daha fazla çalışacağız. Bu vesile ile, şahsıma gösterilen bu ilgiden dolayı, hemşerilerimize ve değerli teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.