Ziyarette MHP İl Başkanı İsmail Candemir, milletvekili adayları ve partililer hazır bulundu. Karacan burada yaptığı konuşmada, “Hızlı bir seçim startı alındığından bütün milletvekili arkadaşlarımız aynı Ak Parti’de olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımız da bir an evvel sahaya inip, ilinde ilçesinde çalışmaya başladı. Biz bu dönemde AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızla birlikte Devletin bekası ve ülkenin geleceği için önemli bir noktada her zaman olduğu gibi bu günde destek veren Sayın Bahçeli ile beraber aynı yolda yürüyen insanlarız. Hem Ak Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifak’ında aynı saflarda bu ülkenin geleceği için mücadele ediyorlar. Hiç merak etmesinler hem genel başkanımız hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel başkanı biz burada Eskişehir’de Cumhur İttifak’ını layık olduğu bir şekilde çıkaracağımıza hiç şüphemiz yok. Biz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

İttifakımızın yansımasını sandıkta göreceğizAK Parti İl Başkanı Murat Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, “24 Haziran seçimine giderken Büyük Birlik Partisi bizim AK Parti çatısı altında adaylarla katıldığı gibi, MHP de kendi kurumsal kimliği ile beraber Sayın Cumhurbaşkanımıza Cumhur İttifak’ında destek vererek, kendi listelerinden vekil listelerine giriyorlar. 15 Temmuz sürecinde başlamış olan bu ittifak,  24 Haziran’da da yansımasını inşallah sandıkta göreceğiz” diye konuştu. 

Elimizden gelen gayreti göstereceğizMHP Milletvekili adayı Metin Nurullah Sazak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletin bekası için çıktığımız Cumhur İttifakı Millet Aklı projesinde birlikte hareket edeceğiz. Bundan sonra bunun devamını da bekliyoruz. Memleketimizin daha iyi daha hızlı kalkınması için genel başkanımızın sunmuş olduğu Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin de başarılı olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Birlikteliğimiz umarım memleketimiz için hayırlı olur” diye konuştu. 

Başarıya ulaşacağızMHP Milletvekili adayı Kadir Bıyık da, “15 Temmuz sürecinden itibaren benim de il başkanı olduğum sürede çok uyumlu bir şekilde Adalet ve Kalkınma Partisi ile çalıştık. Sayın Genel Başkanımızın da zeminini hazırladığı Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de inşallah Cumhur İttifakı ile beraber bu süreci tamamlayacağız. Sonrasında da bu ittifakımızın devam edeceğini ümit ediyoruz. Bizler Eskişehir’in yerelinde üzerimize ne düşüyorsa ne yapmamız gerekiyorsa, nerede olmamız gerekiyorsa birlik beraberlik içerisinde inşallah Eskişehir’de başarıya ulaşacağız.