Ankara Spor Salonu'nda AK Parti'nin Seçim Beyannamesi'ni açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen, başlanan ve üzerinde çalışılan yatırımları tek tek açıkladı. 360 sayfalık seçim beyannamesinden özetle bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı beyannamede Eskişehir ile ilgili detaylar da var. 

ESKİŞEHİR'E CENTRAL PARK: Eskişehir'de eski stadın olduğu alan 'Millet Bahçesi' yapılacak. Böylece, dünyadaki modern büyük şehirlerde örnekleri olan büyük ölçekli bir hayat alanı aralarında Eskişehir'in de olduğu yedi kente kazandırılacak. 

YIL BİTMEDEN AÇILACAK: Mersin, Adana, Yozgat, Isparta ve Kayseri Şehir Hastaneleri tamamlanarak hizmete alındı. Ankara Bilkent, Manisa, Elazığ ve Eskişehir Şehir Hastanelerinin 2018 yılında hizmete alınması planlanıyor. 

YÜKSEK HIZLI TREN: Öncelikli Hızlı Tren Projeleri kapsamında proje çalışmaları devam edenler arasında Antalya-Isparta-Burdur-Kütahya-Eskişehir hattı da yer alıyor. 

TOPLANTIYA KATILDILAR: AK Parti İl Başkan Vekili Murat Özcan ve Milletvekili adayları, Ankara Spor Salonu'ndaki Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Katılımı Emine Nur Günay, sosyal medya hesabından #EskişehirHazır #DurmakYokYolaDevam ve #VakitTürkiyeVakti sloganlarıyla duyurdu. 

VEKİL ADAYLARI TANITILDI: AK Parti Eskişehir Milletvekili adayları Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay, Dündar Ünlü, Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba ve Serhat Tunç'un tanıtıldığı toplantıda, adaylar ve İl Başkan Vekili Murat Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la hatıra fotoğrafı çekindi. 

MİHALGAZİLİ KADINLAR DAMGA VURDU: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her önemli toplantısında katılımları ile destek veren Mihalgazili kadınlar, seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıya da katıldı.