Prof. Dr. Günay programına, AK Parti İlçe Başkanlığı’ nı ziyaret ile başladı. Günay sosyal paylaşım platformu Twitter’dan yaptığı paylaşımda, İlçe Başkanı Halil Yavuz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Keskin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Meher ve teşkilatın üyelerine teşekkür etti. Prof. Dr. Günay, AK Parti İl Başkanlığı’ndan yetkililer ve İlçe Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı da gerçekleştirdi. Prof. Dr. Günay daha sonra Alpu Kaymakam’ı Hasan Öznay’ı ziyaret etti. Prof. Dr. Günay, ‘’Genç ve dinamik kaymakamlarımız ile gurur duyuyoruz. Başarılar diliyorum’’ şeklinde açıklamada bulundu.

BABA DOSTU SÜRPRİZİ: Prof. Dr. Günay Alpu Kaymakamlığı’nı ziyareti esnasında hoş bir sürpriz ile de karşılaştı. Günay’ın Alpu’ya ziyaretini duyan Rıdvan Savaş isimli vatandaş, Günay ile görüşmek için kaymakamlığa geldi. Günay’ın babası Dr. Yusuf Cemal Özkan ile siyaset yapmış, dayısı Dr. Ercan Altınöz’ün dostu olan Rıdvan Savaş’la Günay sohbet ettiler. Bu sürprizden oldukça mutlu olan Prof. Dr. Günay, Rıdvan Savaş’ı evinde de ziyaret edeceğini dile getirdi. “İşte siyasetin güzel tarafı bu. Yıllarca devam eden dostluklar biriktirebilmek. Allah bana da nasip etsin.” Dedi. 

KÖY KÖY GEZDİ, TALEPLERİ YERİNDE İNCELEDİ: Prof. Dr. Günay Alpu’da da köy köy gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Büğdüz ve Özdenk köylerinde vatandaşların talebi üzerine onarım gereken cami, sosyal alanlar, altyapı sorunlarını gezen ve yerinde inceleyen Günay, fotoğraflar çekerek not aldı. Konuların takipçisi olacağını iletti. Prof. Dr. Günay daha sonra yine Büğdüz Köyünde bulunan Şehit Polis aziz Oray’ın ailesini ziyaret etti. Günay, şehidin engelli kardeşi İsmihan ile uzun süre sohbet etti. İsmihan’ın ruj sürmeyi çok sevdiğini öğrenen Prof. Dr. Günay, kendisine bir rujunu hediye etti. Günay bu anları sosyal paylaşım platformu Twitter’dan ‘’Büğdüz Köyünde şehit polisimizin engelli kardeşi İsmihan ruj sürmeyi çok seviyormuş. Kendisine ruj hediye ettim ve denemesini yaptık. Mutluluğunu görmek gerekiyor.’ İşte anı yaşamak, anı paylaşmak bu olsa gerek. İnanılmaz mutlu oluyorum, bu iş insana görev olarak gelmiyor, hayatı paylaşmak, anı biriktirmek oluyor.” Açıklaması ile paylaştı.