Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 19’uncu duruşmasında şikayetçi Hulusi Ş.’nin (64) avukatı İnan Ersoy katılırken, tutuksuz olarak yargılanan sanık Levent Ö. (48) ise davaya katılmadı. İnan Ersoy, yaptığı sanığı adına savunmada, "Davanın sonuçlanması çok uzamıştır. Bir an evvel karara bağlanmasını ve sanığın cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi. 

Olay: 2005 yılında kent merkezinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Hulusi Ş., çekmiş olduğu 80 bin liralık hayvan kredisi borcunun geriye kalan 20 bin lirasını ödemek için gittiği banka şubesindeki gişe memurunun, 'Sistem arızalı, açılınca ben öderim, dekontunu daha sonra size teslim ederim’ dediğini, parayı kendisine verdikten sonra yaptığı kontrolde kredisinin ödenmediğini anlayınca şikayetçi olmuştu. 

Kamu davaları açıldı: Duruşma dosyadaki eksiklerin giderilmesi için 9 Nisan 2019 tarihine ertelenirken, sanık hakkında başka kişiler tarından da hesaplarından zimmetine para geçirdiği iddiasıyla kamu davaları açıldığı öğrenildi