Kütahya’da oturan Eren A., gece yarısı husumetli olduğu belirtilen A.T.’nin işlettiği Afyonkarahisar karayolu üzerindeki restorana gitti. Burada Eren A. ile A.T. arasında tartışma çıktı Tartışma sırasında Eren A., belinden çıkardığı tabanca ile A.T.’ye ateş ederek bacağından yaraladı. Eren A. otomobille kaçarken, A.T. çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Eskişehir'de yakalandı 

Olayla ilgili çalışma başlatan Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Eren A.’nın kullandığı aracın plakasını tespit edip, mobese ve güvenlik kameralarını taradı. Eskişehir’e gittiği tespit edilen Eren A., Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleriyle birlikte düzenlenen operasyonla Akarbaşı Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alınan Eren A.'nın üzerinde suç aleti tabanca ile bu silaha ait şarjör ve 85 mermi ele geçirildi.

Kütahya’ya getirilen Eren A., Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Tutuklandı

Eskişehir'de yakalandıktan sonra gözaltına alınan Eren A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Eren A., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.