Günay’ın ilk durağı Ekim 2018'de Batman’da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Neşet Gök’ün baba ocağı oldu. Şehidin 40 mevlidine katılan Günay ''Şehidimizin 40 mevlidine katıldık. Tüm şehitlerimiz ve ülkemiz için dua ettik. Neşet kardeşimiz ile birlikte tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Canlı ile korudukları bu vatana yerli ve yabancı düşmanları sokmayacağımıza ant olsun'' şeklinde konuştu. Prof. Dr. Günay daha sonra yeni atanan Beylikova Kaymakamı Samet Öztürk’ü ziyaret etti. Hayırlı olsun ziyaretinde ayrıca ilçenin mevcut durumu da değerlendirildi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE ÖVGÜProf. Dr. Günay ilçe Kaymakamının ardından Beylikova Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Özkan Alp ile birlikte bir toplantı gerçekleştiren Günay, ilçenin durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Günay, sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf ile birlikte ''İşte birlik ve beraberliğin örnek resmi. Beylikova kurucu ilçe başkanımız, önceki dönem ilçe başkanlarımız ve şu andaki ilçe başkanımız, Belediye Başkanımız ile birlikte. Allah nazardan saklasın'' şeklinde paylaşımda bulundu.

SOKAK SOKAK DOLAŞTILARProf. Dr. Günay, Belediye Başkanı Özkan Alp ve AK Parti İlçe Teşkilatı yetkilileri Beylikova’da olumsuz hava koşullarına rağmen sokak sokak dolaşarak vatandaşların hatırlarını, istek ve önerilerini sordular. Günay, ''Sokak sokak dolaşarak hemşerilerimizle selamlaştık, hatırlarını sorduk. Biz ilçe ilçe Eskişehir, köy köy Eskişehir diyoruz. Hemşerilerimizle buluşmak en büyük mutluluk. Varsa sorunlarını, önerilerini, isteklerini dinlemek en önemli görevimiz'' şeklinde konuştu.

HEDEF 2019Prof. Dr. Günay programların ardından, Eskişehir Dış İlçeler Koordinatör Vekil olarak atanmasının ardından başlattığı istişare toplantılarının Beylikova ayağı için AK Parti İlçe Teşkilatı’na hareket etti. Burada AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Hasan Basri Doğan, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile yürütme kurulları ile bir araya gelen Prof. Dr. Günay, 2019 yerel seçimler öncesi ilçenin mevcut durumunu, yapılan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda 2019 AK Parti’nin Beylikova’daki hedefleri ve stratejisi ortaya konuldu. Prof. Dr. Günay toplantıyı ''AK Parti Beylikova İlçe Başkanımız Hasan Basri Doğan’a, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Küçük’ e, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Soner Doğru’ya ve tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkür ederim'' sözleriyle tamamladı.