Kadınların sorunlarını soba başında dinleyen Çakırözer,  Adayları Tolga Savaş için de destek isteyerek, “Köylerimize, Beylikova’ya, Türkiye’ye huzuru, refahı, mutluluğu sizler getireceksiniz. Sizlerin alacağı kararlar Beylikova’yı Eskişehir gibi Türkiye’nin incisi haline getirecek. Beylikova sizlerle kadınlarla, çiftçilerimizle, gençlerimizle Eskişehir gibi olacak” dedi. 

SOBA BAŞINDA KADINLARI DİNLEDİLER: CHP’li Çakırözer, dün akşam Beylikova Aşağıiğde ve Parsibey mahallelerinde ev ziyaretlerinde ve kahvehanelerde mahalle sakinlerini dinledi. Aşağıiğde köyünde ev ziyaretinde kadınlarla buluşan Çakırözer, kadınların üretimde, kalkınmada büyük önemi olduğunu vurgulayarak, “Bir ülkenin gelişmesinde kadınların önemi çok büyük. Siz kadınlar hem ev işlerinde hem tarlada, hem bağda bahçedesiniz. Sizlerin emekleri her şeyin üstünde. Adayımız Tolga Savaş Beylikova Belediye Başkanı seçildiğinde Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Belde Evlerinden, sebze meyve kurutma, kuru bakliyat ayıklama tesislerine sizler için daha çok çalışacak. Beylikova kadınların emeği ile güzelleşecek, gelişecek, kalkınacak” dedi. 

BESİCİLİĞİN MERKEZİ OLACAK: Çakırözer ve beraberindeki heyet daha sonra Parsibey köyünde de kahvelerde yurttaşlarla bir araya geldi, projelerini anlatıp, destek istediler. Beylikova’nın tarım ve besiciliğin merkezlerinden biri olduğunu söyleyen Çakırözer, bölgede gençlerin de tarım ve hayvancılıkla uğraşmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

BEYLİKOVA KADINLAR VE GENÇLERİMİZLE KALKINACAK, GELİŞECEK: Gençlerin tarlalara koşmasının Türkiye’nin çıkış yollarından biri olduğunu dile getiren Çakırözer, “Ülkenin genelinde işsizlik 8 milyona dayanmış. 2018’e girdiğimizde her 100 gençten 20’si işsizdi. 2018 bittiğinde bu rakam 24’e çıktı. Yani 100 gencimizden 4’ü bir yılda işsizler ordusuna katıldı. Son 1 yılda kuru soğana yüzde 219, patatese yüzde 135, sivri bibere yüzde 119 zam gelmiş. Bu seçimlerde hepimizin 17 yılda nasıl yokluk kuyruklarına mahkum geldiğimizi sorgulamamız gerekiyor. Bu tablo bir varlık tablosu değil. Boşalan tencereleri doldurmanın, mutfaklarımızda yanan ateşi söndürmenin tek yolu üretimdir. Gençlerin, kadınların tarlalara, fabrikalara koşmalarıdır. Üretimi ellerine almalarıdır. Adayımız Tolga Savaş ile gençlerimizin, kadınlarımızın daha çok üretim, alın terinin karşılığını aldığı  bir Beylikova’yı hep birlikte yaratacağız. Beylikovamız kadınlar ve gençlerin ellerinde tıpkı Tepebaşımız, Oodunpazarımız gibi Eskişehir’in elle gösterilir ileçelerinden biri olacak” dedi.