Birbirine rakip olan adayların aynı masa etrafında toplanmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Burhan Sakallı, “Bugün burada hem cumhur ittifakı hem de millet ittifakı adayı var. Ayrıca 4 partinin ilçe başkanları da burada. Bu bir demokrasi örneği. Hem Beylikova’nın hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin özlediği fotoğraf işte bu” dedi.

“HAYVANCILIK VE TARIMIN İYİLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”: Beylikova’nın sorunlarına değinen Sakallı, “Beylikova belediye başkanımız, görev süresinde son derece önemli işler yaptı. Bizim en çalışkan belediye başkanlarımızdan biri. Ama bu ilçede Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken yüzlerce, binlerce iş var. Beylikova’nın kalkındırılması için Büyükşehir Belediyesinin desteğine ihtiyaç var. Ancak 20 yıldır şehrin hiçbir derdine derman olmayan bir Büyükşehir Belediyesi var. Biz de bunun için adayız, sizlerin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu. 

İlçeye yönelik yapılması gerekenler hakkında konuşan Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “1 Nisan’dan sonra hükümet ile uyum içerisinde çalışacağız. İlçelerimizde, tarım ve hayvancılığa yönelik projeler hayata geçireceğiz. Kırsaldan kente göç olduğu için, tarım ve hayvancılık gelişemiyor. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız, şehir merkezine geldiklerinde hangi olanaklara sahip oluyorsa, ilçelerimizde bu imkanları sağlayacağız. Vatandaşlarımızın ilçelerinde, mahallelerinde kalmalarını sağlayacağız. Şehrin bütün sektörlerini iyileştirmek için, kent merkezinde sanayinin, ticaretin, akademinin iyileşmesi için; kırsalda ise hayvancılık ve tarımın iyileşmesi için çalışacağız.” 

“BEYLİKOVA’DA BİRLİK VE BERABERLİĞİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”: Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ise, “Beylikova Belediye Başkanı olarak böyle güzel bir tabloyu görmüş olmaktan dolayı mutluyum. Hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Burhan Sakallı hem CHP’li belediye başkan adayı hem de dört partinin ilçe başkanları ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beylikova’da birlik ve beraberliği çok önemsiyoruz. Biz öncü Beylikova diyoruz. Birlik ve beraberlik olduktan sonra aşamayacağımız hiçbir engel olmayacağını biliyoruz” diye konuştu. 

Sakallı, Beylikova’da Kaymakamlık, Belediye, Emniyet Müdürlüğü, AK Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı ziyaretlerinin ardından, ilçe pazarını ziyaret ederek Beylikovalı vatandaşlarla buluştu.