81 il ve ilçeleri yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun stantlar kurarak tanıtımlarını gerçekleştirdiği Yöresel Ürünler Fuarında Bilecik; sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri yanı sıra, doğal güzellikleri, yer altı ve yer üstü güzellikleri ile tanıtıldı. Bilecik’in tescilli ürünleri, marka değerleri ve yöresel ürünleri,Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöresel ürünlerin sergilendiği Antalya Yöresel Ürünler Fuarı’nda görücüye çıktı. 

Fuarda Bilecik standına yoğun ilgi gördü 

Bilecik’in Yöresel Ürünler standında 10 farklı ürün sergilenirken, Bilecik Pazaryeri bozası, helva, lokum, salça, kabak, Bilecik Çukurören biberi yanı sıra Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Osmanlı şerbeti ve Alp kıyafetleri fuarda yoğun ilgi gördü. Bilecik Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Osmaneli Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılan hazırlık ile fuarda temsil edilen Bilecik; bütün güzellikleri ile yer aldı. 

Bilecik standına uğrayan misafirlere Osmaneli Ayva lokumu, Bilecik salçası, Pazaryeri helvası ikram edilmesinin yanı sıra; Diriliş teması ve Bilecik Otağ konsepti misafirler tarafından beğeniyle karşılandı. Ülkenin birçok şehrinin yöresel lezzetleri ve sahip oldukları zenginliklerin yer aldığı fuarda; Bilecik, Diriliş Teması ve Otağ konsepti ile göz doldurdu. Pazaryeri Çömlek yapımına yoğun ilginin olduğu fuarda ayrıca Bilecik’i tanıtıcı materyaller ve hediyeler dağıtıldı. 

Bilecik’e ait 10 coğrafi işaretli ürünün de tanıtıldığı fuarda yer alan diğer belediye ve kurum stantları da ziyaret edilerek, şehir için yapılabilecek çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı.