Birçok belediye ve şehir tarafından örnek proje olarak uygulanan 6 K Akıllı duraklar artıyor. Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri, Bahçelievler Mahallesi’ne kazandırılacak olan yeni akıllı durakların yer tesbiti için incelemelerde bulundu. 

Bilecik Belediyesi olarak güzel ve yeni çalışmalarını ortaya koymaya devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, “Şehrimizin birçok noktasında asfaltlama çalışmalarımız devam ederken asfaltlama çalışmaları tamamlanan alanlarımızı da bir yandan kontrol ediyoruz. Diğer yandan da Bahçelievler Mahallemize kazandıracağımız yeni 6K Akıllı durağımız için yer tespiti incelemelerinde bulunduk. Son derece konforu sağlayan ve çoğu şehir tarafından örnek proje olarak değerlendirilen akıllı duraklarımızı arttıracağız. Şehrimize ve insanımızı hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı. 

İçinde adeta yok yok: Osmanlı motifli dizaynlı ile yapılmış 6K Akıllı durağın içerisinde kamere sistemi, KİOSK, kahve makinesi, kablosuz internet, kütüphane, kurumsal rehber bulunuyor.