İlk ve orta öğretime başlayan binlerce öğrenci sabah ilk ders zilinin çalması ile birlikte sınıflardaki yerlerini alırken, Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencileri sınıflarda ziyaret ederek başarılar dilediler. Bozüyük Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkokula başlayan 2 bin öğrenciye kırtasiye ürünleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Özellikle görevli öğretmenler ve öğrenci velileri eğitime vermiş olduğu destek için Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler. 

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte Bozüyük Metristepe İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekiler sınıfları gezerek, öğrencilerin ilk gün heyecanını paylaştılar. Ziyaretleri sırasında devlet tarafından ücretsiz olarak dağıtılan kitapları hatırlatan Başkan Bakıcı, "Hepimizin çok iyi hatırladığı üzere, geçmişte çocuklarımızın kitapları için kırtasiye kırtasiye gezerek yüklü ücretler karşılığı bu kitapları temin etmeye çalışıyorduk. Bugün çocuklarımız okula geldiklerinde tüm kitaplarını masalarında hazır halde buluyorlar. Bu vesile ile bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. 

Sınıflarda dağıtılan kitapların ve okul gereçlerinin ardından Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman , Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, öğretmenler ile bir araya gelerek, onlar tarafından yöneltilen talepleri ve istekleri dinlediler. Gerçekleştirilen okul ziyaretine Kaymakam Hasan Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Tahir Oğul, okul yöneticileri ve öğretmenler yer aldı.