İl Yönetiminden oluşan bir heyet ile Çifteler’e çıkarma yapan CHP’liler Çifteler Belediye Başkan adayı Zehra Konakçı ile kahve ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlçede herkes tarafından tanınan Konakçı, ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve mevcut sorunların çözümü noktasında gerçekleştireceği projeleri vatandaşlara anlatma fırsatı buldu. 

BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI FARK YARATIYOR: Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Çifteler’e gerçekleştirdiği yatırımlara da değinen Konakçı, “Çifteler’in kanalizasyon ve içme suyu şebekeleri tamamen yenilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükerşen tarafından Çifteler’e 2 bin tonluk su deposu yapıldı. Yine Çifteler’e bir otogar ve sosyal tesis inşası yapılıyor. İlçemizin alt yapı sorunlarını çözüyoruz” dedi. Konakçı, Çiftelerli vatandaşlara Çifteler için hazırladığı projeleri de anlattı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Konakçı, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi. Çifteler’i ortak yöneteceklerini belirten Konakçı, “Çifteler’i sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız. Büyükşehir Belediyemizin ortaya koyduğu projelerin daha da genişlemesi ve Çiftelerli vatandaşlarımızın ilçesini cazibe merkezi olarak görmesini sağlayacağız. Birlikte başaracağız” diye konuştu. 

HAN VE MAHMUDİYE YAKIN MARKAJDA: Diğer yandan CHP heyeti Çifteler’in ardından Han ve Mahmudiye’ye de giderek CHP’li belediye başkanları İshak Gündoğan ve Erdal Şanlı ile de görüştü.

İlçenin sorunları ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan CHP heyeti, ilçe vatandaşları ile de görüştü.