Eskişehir'in Çifteler ilçesinden geçen Sakaryabaşı Nehri'nin doğal güzellikleri nihayet değerlendiriliyor. Nehrin turizme kazandırılması için bir süredir çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Sakaryabaşı Projesi'ni kamuoyu ile paylaştı. Titizlikle devam eden çalışmalar tamamlandığından hem Eskişehir hem de ilçe bir turizm cennetine kavuşmuş olacak. 

"Emin olun ki daha güzel olacak..."

Proje ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kadir Bıyık, "Güzel günler için hazırlanıyoruz" mesajını verdiği paylaşımında "İçerisinde bulunduğumuz salgın hastalık döneminde kısa zamanda çok iş yapacağız. Sakaryabaşı bölgesinde, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, garaj ekibimiz, çalışmalarına devam ederken siz kıymetli hemşehrilerimizin ve bölgenin çalışmaları yakından takip ettiği büyük merak uyandıran projemizi hazırladığımız video ile tanıtmak sizlere sunmak istedik. Emin olun ki izlediğiniz videodan daha güzel bir Sakaryabaşı olması için çalışıyoruz. Bizimle değişen, değişim ile gelişen Çifteler... Geleceğe hep birlikte..." notunu düştü.

Video ile tanıtıldı

Eskişehir'i heyecanlandıran proje ile ilgili Çifteler Belediye Başkanlığı bir video paylaştı. Videoda Sakaryabaşı'nda uygulanacak çevre düzenlemeleri ve yeni alanların nasıl olacağı konusunda ipuçları verildi. Projenin tanıtım videosu çok sayıda olumlu yorum aldı.