Kupa Genç Odası İşletme Sahibi Kemal Özer, pandemi sürecinde oda takımlarına ilginin arttığına dikkat çekerek, "Covid-19 salgını dolayısıyla uzaktan eğitime devam edildiği için çocuklar evlerde daha fazla zaman geçiriyor. Derslerini evde dinliyorlar. Bunun için ders dinledikleri masa, sandalya gerçekten çok önemli. Bu süreçte genç odası takımlarımız daha fazla ilgi görüyor. Çocukların rahat edeceği, fiziksel gelişimlerine engel olmayan rahat kaliteli ürünleri mağazamızdan alan müşterilerimizin memnuniyetlerini paylaşıyoruz. Veliler özellikle çalışma masası ve sandalye konusunda çok titiz davranıyorlar. Bizlerde her zaman olduğu gibi onların taleplerine yönelik ürünleri kendilerine temin ediyoruz" dedi.

"Sağlık her şeyden önemli"

Koronavirüs salgının önlenmesi için mağazalarında her türlü önlemi aldıklarını ifade eden Özer, "Mağazamıza gelen müşterilemize özel yaptırmış olduğumuz maskelerden hediye ediyoruz. Yine dezenfektan sıkmadan hiç kimse mağazamıza giremiyor. Mağaza açıldıktan sonra her gün temizlik ve hijyen bakımı yapılıyor. Yine gün bitiminde aynı temizlik tekrarlanıyor. Mağazamıza gelen her müşterimizin sağlığı bizim önceliğimiz" diye konuştu.

Kupa'da neler var?

Genç odası, çocuk odası, bebek odası olarak hizmet veren Kupa'da birbirinden şık ürünler Eskişehirlilerin beğenisine sunuluyor.

Özel tasarımlı ürünler çocukların, gençlerin odalarını renklendirirken, rahatlık ise ürünlerde her zaman ön planda tutuluyor.

Özellikle dar odalar için tasarlanmış ranzall modeller, hem yerden tasarruf sağlıyor hem de şık bir ortam sunuyor.

 ESKİŞEHİR KUPA MAĞAZASI, KAMPANYALAR, FIRSATLAR VE TÜM SEÇENEKLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN