Olay, 5 Nisan Pazartesi günü saat 14.30 sularında Şirintepe Mahallesi Akıncıbey Sokak'ta bulunan Kocaoğlu Apartmanı'nda meydana geldi. Evleri gözetlediği anlaşılan 4 kişilik kadın hırsızlık çetesi, karı-kocanın işte olduğu saatleri fırsat bilerek önce apartmana sonra da daireye girdi. Evden 10 bin lira değerinde çeşitli ziynet eşyalarının yanı sıra 1000 TL'yi çaldı. Dakikalar içinde meydana gelen olayın öncesi ve sonrası ise kamera kayıtlarına yansıdı.

Dakikalar içinde...

Kamera kayıtlarında önce yüzü maskeli iki kadının binaya girdikleri, kısa bir süre sonra da aynı iki kadının yanına iki kişiyi daha alarak apartmana tekrar girdikleri görülüyor. Dakikalar içinde yaşanan hırsızlık olayının ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunan aile, zanlıların en kısa sürede yakalanmasını istiyor.

Profesyonelde hazırlanmışlar

Yaşanan üzücü olayla ilgili eskisehirekspres.net'e konuşan Cüneyt Yalçın, gündüz saatlerinde eşi ile birlikte çalıştıklarını ve belki de bunu fırsat bilen çetenin evlerine girip hırsızlık olayını gerçekleştirdiğini söyledi. Çetenin profesyonelce bu işi yaptığının altını çizen Yalçın, evlerinde tek bir iğnenin dahi oynatılmadan yapılan hırsızlığın kendilerini ayrıca hayrete düşürdüğünü söyledi.

"Bir an önce yakalansınlar"

Kamera kayıtlarını gösteren Yalçın, Eskişehir Emniyeti'ne başvuruda bulunduklarını ifade ederek, kendilerini mağdur duruma düşüren zanlıların bir an önce yakalanmasını istedi.