Türkiye'de gazetecilerin en önemli platformlarından biri olan, yaptığı yayınlarla yıllardır gazetecilerin dününü, bugününü ve yarınını gündeme taşıyan journo.com.tr, Eskişehir'in güçlü sesi eskisehirekspres.net'i Türkiye'nin en seçkin yerel ilk 150 internet gazetesinden biri olarak seçti. 

Yerel medya konusunda uzmanlaşan gazeteci Yusuf Özgür Bülbül, 2020 yılı boyunca haberleriyle en çok dikkat çeken, görünürlükte rakiplerinin bir adım önüne geçen yerel yayıncıları araştırdı. 

İstanbul ve Ankara haricindeki aralarında Eskişehir'in de olduğu 79 ilde yaklaşık bin yerel gazete ve yerel haber sitesini inceleyen Bülbül, haber kalitesi ve bağımsızlık konusunda yerel habercilerin görüşünü aldı.

Yedi ayda tamamlanan araştırma sonucunda, bu yıl en çok öne çıkan 150 yerel medya kuruluşunun bulunduğu listede Eskişehir'den Gazete Eskişehir Ekspres'in internet gazetesi de yer aldı. 

2017 yılından bu yana Eskişehir'de tarafsız ve bağımsız yayıncılık çizgisi ile yoluna devam eden Eskişehir Ekspres, 4 yıllık geçmişinde önemli bir başarıya daha imza atmış oldu. 

Türkiye'nin ilk 150 seçkin yerel internet gazetesi listesine Eskişehir'den eskisehirekspres.net'le birlikte ayrıca 2Eylül Gazetesi'nin internet sitesi de yer aldı.  

Teşekkürler Eskişehir...