2017 yılından bu yana dijital platformlarda yayın hayatını sürdüren Eskişehir Ekspres'in aylık gazetesi Gazete Eskişehir Ekspres'in dördüncü sayısı çıktı. Tamamı renkli 32 sayfada özel haber ve röportajların yer aldığı Gazete Eskişehir Ekspres'in Ekim sayısında birbirinden önemli isimler okuyucularla buluşuyor. 

Gazete Eskişehir Ekspres'in Ekim sayısında, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak'ın özel röportajı kapak konusu olarak işlendi. Prof. Dr. Şenocak, son dönemde büyük atılım yapan üniversitenin kapılarını Gazete Eskişehir Ekspres'e açtı, hayata geçirmek istedikleri projeleri ve hedeflerini anlattı. Rektör Şenocak birbirinden önemli açıklamalar yaptı.  

Bu sayıda MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal, TÜRKAV Şube Başkanı Hasan Sezer ile TÜM ÜNİ-SEN Genel Başkanı Mecbur Bodur'un özel röportajları ve açıklamaları da yer alıyor.

50 bin nüfusu ile Eskişehir'in en büyük mahallesi olan Emek'teki pazar yeri sorununun gündeme getirildiği Ekim sayısında, mahalle halkının sabit pazar yeri taleplerine ve mahalle muhtarı Sibel Akıl'ın görüşlerine de yer verdik. 

Gazete Eskişehir Ekspres yazarlarından Tahsin Çay, 'Dünya prömiyerinin Eskişehir'deki açılışını' kaleme aldı. Dünya şampiyonluğunu salise farkı ile kaçıran Sümeyye Boyacı da Ekim sayısında yer alan isimlerden. Gazete Eskişehir Ekspres'in bu sayısında sektörel haberler de yer alıyor. 

Görüşleriniz bizim için çok önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak veya abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz. İyi okumalar dileriz.