2017 yılından bu yana dijital platformlarda yayın hayatını sürdüren Eskişehir Ekspres'in aylık gazetesi Gazete Eskişehir Ekspres'in üçüncü sayısı çıktı. Tamamı renkli 32 sayfada özel haber ve röportajların yer aldığı Gazete Eskişehir Ekspres'in Eylül sayısında birbirinden önemli isimler okuyucularımızla buluşuyor. 

Gazete Eskişehir Ekspres'in Eylül sayısında, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer ve Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Faik Alkan'ın özel röportajları ve açıklamaları yer alıyor.

Eskişehirspor'da Ağustos ayında yaşanan gelişmelerin zaman çizelgesinin çıkarıldığı Eylül sayısında ayrıca Eskişehir'de artık elzem haline gelen Kuzey ve Güney Çevre Yolu'nun henüz neden yapılmadığına dikkat çekiliyor. Gazete Eskişehir Ekspres'in bu sayısında sektörel haberler de yer alıyor. 

Görüşleriniz bizim için çok önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak veya abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz. İyi okumalar dileriz.