www.eskisehirekspres.net'in aylık gazetesi Gazete Eskişehir Ekspres'in Kasım sayısı çıktı. Tamamı renkli 32 sayfada özel haber ve röportajların yer alıyor.  

Gazete Eskişehir Ekspres'in Kasım sayısında, Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukcuoğlu kentin sorunlarını anlattı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getirdikleri konulara da değinen Kabukcuoğlu, hem iktidara hem de yerel yöneticilere sorunların çözümü noktasında çağrılarda bulunuyor. 

Türkiye'nin savunma sanayi devlerinden, Eskişehir'de kurulu TEI'nin Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit'in, TEI-TUSAŞ Motor Sanayi AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilişi de yer alıyor.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında bir çok ödüle layık görülen Güvercin filminin yönetmeni Banu Sıvacı, Eskişehir ziyaretinde Gazete Eskişehir Ekspres okurları ve Eskişehirli sanatseverlere özel açıklamalarda bulundu.

Bu sayıda SES Eskişehir Şube Başkanı Dr. Birtürk Özkavak ile Eğitim-İş Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Yurtman, sağlık ve eğitim alanlarındaki sorunları anlatarak, Gazete Eskişehir Ekspres aracılığıyla taleplerini sıraladı. Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy ise teşkilat olarak yapmak istedikleri çalışmaları ve hedeflerini dile getirdi. Yazarımız Tahsin Çay, Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği Tiyatro Festivali'nde gösterimi yapılan Zerrin Tekindor'un da yer aldığı Arzu Tramvayı oyununu yorumladı. 

Eskişehir Muhabesebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Neşet Ertoy da bu sayıda gazetemizin sayfalarına konuk olan isimlerden. Ertoy, meslektaşlarının taleplerini anlatırken, çalışmalarına dair önemli bilgileri de aktardı. 

Yeni sayımızda ayrıca önceki sayılarda olduğu sektörel haberleri de görebileceksiniz.  

Görüşleriniz bizim için çok önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak veya abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz.