Aylık olarak okuları ile buluşan Gazete Eskişehir Ekspres'in yedinci sayısında kapak konusu olarak Eskişehir esnafının 2019'daki durumu ele alındı. Geride bıraktığımız yıl içinde Eskişehir'de açılan ve kapanan işyeri sayılarının işlendiği kapakta Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'in değerlendirmeleri yer alıyor. Birsen esnafa bir de çağrıda bulunuyor. 

Yeni yılın ilk sayısında Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen de 2019 yılını lokantacı esnafı açısından değerlendiriyor. 

Gazete Eskişehir Ekspres'in Ocak-2020 sayısında, Hukuki Araştırmalar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener'in kadına şiddetin önlenmesi yolunda toplumun üzerine düşen görevlere dikkat çektiği röportajında "Yolda şiddet görüyoruz kimse sesini çıkarmıyor. Evde şiddet görüyoruz, komşular duymazdan geliyor. Komşuda ses yükselince kapıyı çalabiliyor muyuz? O kapıyı çalmıyor olmamız hangi anlayışın nasıl bir toplumsal belleğin ürünü?" diye soruyor. 

İŞKUR'un 2019 Eskişehir raporuna yer verildiği son sayımızda en çok eleman aranan ile kentteki açık iş bölümleri hakkında çeşitli bilgiler de yer alıyor. 

Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Muhammed Mücahit Demiralp, Gazete Eskişehir Ekspres'in sütunlarına konuk olan STK temsilcisi olarak yeni sayıda yer aldı. 

Ekonomi, sektörel ve Eskişehirspor üzerine çeşitli konular da bu sayıda okuyucularımızı bekliyor. 

Görüşleriniz bizim için önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz.