Aylık olarak okurları ile buluşan Gazete Eskişehir Ekspres'in sekizinci sayısında kapak konusu olarak Eskişehir 112 İl Ambulans Servisi'nin başarısı işlendi. Başhekim Dr. Veli Görkem Pala, 112'nin kapılarını Gazete Eskişehir Ekspres'e açarak, yaptıkları çalışmaları ve hayata geçirecekleri projeleri anlattı. 

Yeni sayıda Tepebaşı Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, Gazete Eskişehir Ekspres'i makamında ağırladı ve merak edilen soruları içtenlikle cevapladı. Kaymakam Yılmaz, Gazete Eskişehir Ekspres aracılığı ile Tepebaşı halkına önemli mesajlar verdi. 

Bu sayıda ayrıca Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Kızılinler de mesleki sorunları anlattı ve talepleri dile getirdi. Eskişehir'de mezbahane ihtiyacına da dikkat çeken Kızılinler, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

'Yüksek Hızlı Tren hatttında obruk tehlikesi var mı?' sorusuna cevap arandığı Şubat sayısında sektörel haberler de yer alıyor.  

Görüşleriniz bizim için önemli

Gazete Eskişehir Ekspres'le ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve abonelik hakkında bilgi almak için [email protected] veya 0.543 607 74 03 nolu WhatsApp hattı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü görüş, öneri ve sorularınızı bekliyoruz.