ÖZEL Eskişehir Ekspres

Başkan Halil İbrahim Yılmaz ve yönetim kurulunun katılımıyla Tüm Makam Şoförleri Derneği'nin (TMSDER) Eskişehir'deki ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı TMSDER'in Eskişehir İl Temsilciliği ilan edildi. Derneğin Eskişehir İl Temsilcisi Murat Demirkan seçildi.

Makam şoförlüğünün ciddi bir meslek olduğunu ve bu meslekte saygı ve güvenin değişmeyen etkenler olduğunu ifade eden TMSDER'in Genel Başkanı Yılmaz, "Günümüzde ehliyet alan herkes makam şoförü olmak istiyor. Biz de dernek olarak diyoruz ki 'Herkes makam şoförü olamaz'. Bunun için üniversitelerde sık sık konferans ve seminerler düzenleyerek bu mesleğimizdeki ciddiyetimizi gösteriyoruz. 'Makam şoförü arakasında en gizli sırların dahi konuşulabildiği kişidir' diyoruz. Türkiye genelinde bütün mesleki hizmetlerimizi Eskişehir’de de yapacağımızı ve bu bölgedeki kentlerin makam şoförleri ile birleşerek daha güçlü olacağımızı beyan ediyoruz" dedi.

TMSDER İl Temsilcisi Demirkan da "Bizler makam şoförüyüz ve mesleğimize sahip çıkmalıyız. Biz Eskişehir İl Temsilciliği olarak söz verdiğimiz üzere ciddiyetimizi ve gücümüzü ortaya koyarak meslekte ki saygınlığımızı kazanmayı, bölgemize ve ülkemize faydalı faaliyetlere imza atmayı hedefliyoruz" diye konuştu.