"Balık tüketimi bir kültürdür"

Eylül’de av yasağı kalktı ve balıklarımız tezgahlarda yerini aldı. Balık çok sağlıklı bir besin kaynağı. Benim her zaman üzerinde durduğum bir konu var. Özellikle çocuklarınıza lütfen balık yedirin. Okul dönemi çocukları özellikle, zihinleri için, dinç kalmaları için balık tüketsinler. Aileler de bu konuda örnek olmalı. Çocuk ailesi ile birlikte balık yemeli. Ailesi sağlıklı beslenme konusunda ona örnek olmalı. Balığın yanında tüketilen yeşillikleri düşünün, onlar da inanılmaz faydalı. Balık tüketimi bir kültürdür. Her balık farklı şekilde pişer, farklı şekilde tüketilir. Biz Akkoyun Balıkçılığa gelen her müşterimize balık ile ilgili her konuda her zaman yardımcı oluyoruz. Gerçekten lezzetli balık yemek istiyorlarsa almış oldukları balık çeşidine göre bizden pişirme önerisi alabilirler. Müşterilerimize balıkla ilgili her türlü desteği vermeye hazırız.

"Bağışıklık sistemini güçlendiriyor"

Lezzetiyle kış sofralarının vazgeçilmezi olan balık, sağlık açısından önemli bir besin kaynağı. Haftada iki kez balığı tüketmekte fayda vardır. Özellikle kışın bağışıklık sisteminin güçlenmesine faydası çok. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için balık gerçekten şart. Balık yiyen kişi güne zinde başlar. Ve fazla yorulmadan da günü bitirmiş olur. Balık, sağlık demektir. Çağımızın hastalıklarından olan Alzheimerı önlemede de önemli bir silahtır balık. Bizler yılların verdiği güven ile devamlı hale gelen ve yeni müşterilerimize hizmete her zaman devam ediyoruz. 

Hem çiğ hem pişmiş balık hizmeti

Müşterilerimizin istemiş olduğu balığı, burada pişirip servis de edebiliyoruz. Yani hem çiğ hem de pişmiş balık satış ımız mevcut. Özellikle iş çıkışı gelenler yemek istedikleri balığı burada aileleri ile yiyerek gidiyor. Havaların soğuması ile birlikte balığa olan ilgi daha da arttı. Özellikle kış hastalıklarından korunma konusunda bilinçli olan aileler düzenli olarak balık yemeyi tercih ediyor.