Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, düzenlediği basın toplantısında Doğa Koleji’nin eğitimde fark yaratan konseptleri, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiği ve Doğa Koleji’nde neler yapıldığı ile ilgili bilgiler paylaştı. Doğa Koleji’nin yeni dönemde açacağı kampüslerle sayısını 124’e çıkaracağını belirten Lüle, “Türkiye’de kaliteli eğitim ile tanışmayan öğrenci bırakmamak için mücadele ve emek veren Doğa Koleji,  Anadolu’yu İstanbul’dan ayırmıyor.  Kampüsümüzde anaokulundan liseye kadar eğitim veriliyor” dedi.

Bilim insanlarını yetiştireceğiz

Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Lüle, “Eskişehir kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurt dışında sürdürebilecekler” diye konuştu.

Fark yaratan konseptte eğitim

Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceklerini kaydeden Lüle, “Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Eskişehirli öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Kampüsümüzde dünyaya entegre bireyler yetişecek. Doğa Koleji’nde öğrencilerimiz küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i(sanat, spor, sosyal faaliyet) alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor” şeklinde konuştu.