ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene ESOGÜ yönetici ve öğretim üyelerinin yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, SGK Eskişehir İl Müdürü Dr. Ercan Yeşilyurt ve ESOGÜ eski rektörlerinden Prof. Dr. Fazıl Tekin de katıldı. 

Törende mezun öğrenciler adına konuşan 2017-2018 Dönem Birincisi Diş Hekimi Kübra Sağ, kendisini bugünlere getiren ailesine teşekkür ederken, bilgi ve tecrübeleriyle genç diş hekimleri olarak kendilerini donatan hocalarına da şükranlarını sundu. Kübra Sağ öğrenimleri boyunca verdikleri destek için tüm fakülte personeline ayrıca teşekkür etti. Okulunun kendisine bir olmayı öğrettiğini belirten Kübra Sağ, stajlardan kalınca arkadaşlarıyla birbirlerinin omzunda ağladıklarını, zorluklara rağmen beraber güçlendiklerini, güzel günlerde beraber eğlendiklerini ve bugün en güçlü, en mutlu halleriyle yine bir arada olduklarını söyledi. Kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarının onlardan çok daha güzel şartlarda eğitimlerini tamamlayabilmesi temennisini de paylaşan Kübra Sağ, sözlerini törene katılarak mutluluklarını paylaşan herkese kendisi ve arkadaşları adına teşekkür ederek tamamladı. 

Konuşmaların ardından okullarını dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri ve mezuniyet belgeleri verilirken, ardından diğer mezunlara mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra 2017-2018 Dönem Birincisi Diş Hekimi Kübra Sağ mezuniyet kütüğüne dönem plaketini çaktı. Mezunlara Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Batu Can Yaman tarafından Diş Hekimliği Andının okutulmasının ardından, keplerin topluca hava atılmasıyla tören sona erdi.