Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılan etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Etkinlikte çeşitli dans gösterileri yapan ve şarkılar söyleyen minikler izleyenlere keyif ve duygu dolu anlar yaşattı. Gösterilerin sonunda 'Yarının Gençleriyiz' ve 'Yüzünü Kara Çıkartmayacağız' yazılı pankart açan çocuklar, Deniz Mira Karasu’yla birlikte Andımız'ı okudu. Çocukların gösterisi izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. 

Çocukların gösterisinin ardından bir konuşma yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Çocuklarımıza karşı hepimizin borcu var. Odunpazarı Belediyesi ‘Çocukları ve Kadınları Mutlu Bir Odunpazarı’ sloganı ile hareket ediyor. Umarım bunu gerçekleştiririz. Gelecekten umudumuzu kesmeden, geleceğe olan güvenimizi sarsmadan yürümeliyiz. Bu yürüyüşte bizimle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çocuklar için yapamayacağımız hiçbir iş yok, bunu herkes böyle bilsin. Ekibimize, kadromuza güvenin ve çocuklarınızı bize güvenle emanet edin. Biz, onlara asla ihanet etmeyeceğiz. Onları, geleceğimizin güvencesi olarak görüyoruz. Onlar, Türkiye’yi kurtaracak, buna inanıyorum. Biz, burada sadece görevimizi yapıyoruz. Bütün eğitmen arkadaşlarıma, velilerimiz ama en çok da çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Seneye daha çok kreş yapacağız ve eğitimle ilgili adımlar atacağız. Yeter ki bizi desteklemeye devam edin" dedi.

Başkan Kurt’un konuşmasının ardından mezuniyet törenine geçildi. Mezun olan miniklere diplomaları Başkan Kurt tarafından verildi. Minikler diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlattı.