Açılışa Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferda Yıldırım, Vali Özdemir Çakacak, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Naci Gündoğan, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili aday adayı Salih Koca, AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Dündar Ünlü, okul kurucuları Murat Yıldırım, Süleyman Reyhan, siyasi parti temsilcileri ile eğitimciler katıldı.

Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları (MY Kolej) Eskişehir Kampüsü açılışı Kurucu Murat Yıldırım’ın açılış konuşması ile başladı. Yıldırım, “En önemli düşünce tarzımız temamız yavrularımız. Ailelerin gözünün arkasında kalmaması gerekiyor. Güvenli disiplinli bir yuva oluşturduk. Çocuklarımızın iyi bir eğitim anlayışı ile yetişmesini istiyoruz” dedi. Açılış konuşmalarının ardından Murat Yıldırım ve Süleyman Reyhan katılımcılara okulu gezdirdiler. Katılımcılardan da tam not alan Özel Murat Yıldırım Eğitim Kurumları (MY Kolej) Eskişehir Kampüsü’nde, nitelikli öğrenci yetiştirmek adına çalışmalar yapılacağı ifade edildi.  

MY KOLEJ'İN ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE VERECEĞİ HİZMETLER

ANAOKULU: İngilizce, müzik, resim, beden eğitimi, halk oyunları, drama dersleri ile anasınıfı gruplarımızda öğrencilerimiz, yaş ve gelişim özelliklerine uygun eğitim ve öğretim etkinlikleriyle okul yaşamına başlangıç yaparlar.

İLKOKUL: Olumlu rekabetin güçlenmesi sağlanır. Amaca ulaşmak için planlı çalışmanın ve işbirliğinin önemi kavratılır. Toplumu aydınlatan birer meşale olmayı öğrenirler. Sosyal sorumluluk projeleri ile öğrencilerimiz duyarlılık kazanır.

ORTAOKUL: Öğrencilerin çağdaş, yenilikçi, dinamik, sorgulayan ve düşünen bireyler olmaları için çalışılır. Öğrencilerinin fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek için, spor ve sanatsal etkinliklere aktif olarak katılmaları önemsenir.

ANADOLU LİSESİ: Okulumuz, öğrencilerimize çift yabancı dil eğitimi vermektedir. Üniversite sınavlarına hazırlık amacıyla da haftada 24 saat ekstra üniversiteye hazırlık dersleri uygulanarak öğrencilere takviye edilmektedir. Ayrıca mezuniyet sonrasında yurtdışında üniversite eğitim imkanı sunulmaktadır.

SAĞLIK LİSESİ: Uluslararası en çok anlaşması olan sağlık kolejimiz ile öğrencilerimiz, Mesleki İngilizce dersleri, şehirlerimizin en donanımlı hastanelerinde staj, ERASMUS+ programlarına katılım imkanı ile mesleki kariyerlerine başlangıç yapar.