Online test çöz. Uzaktan eğitimde online kaynaklar arasında en çok tercih edilen testler öğrencilerin hangi aşamada olduğunu belirler. Online çözülen testler ders verimliliği arttırır. Testlerde doğru yanlış sayılarından ziyade hangi sorularda yanlış yapıldığının belirlenmesi öğrencilerin o konuda eksiklerini tespitinin yapılmasını sağlar.

7.sınıf din testi veya 7. sınıf fen testi fark etmeksizin her ders için ayrı ayrı test çözmek konu bazlı seviye belirleme için gereklidir. Öğrencilerin konu anlatımları ve ünite çalışmalarının değerlendirilmesi genellikle ünite sonu kazanım değerlendirme soruları ile yapılır. Ancak bu yeterli değildir. Öğrenci o konuya ya da üniteye ilişkin ne kadar çok soru görür ve yanıtlarsa konuyu hem daha çok pekiştirmiş olur hem de farklı bakış açısı kazanarak test sorularını doğru yorumlama performansını da arttırır.

Test çözme alışkanlığında bazı dersler öne çıkarken bazı dersler geri planda kalabilmektedir. Bu yanılgı ile çalışan çocuklar uzun vadede performans kayıpları yaşayabilirler. Sayfamız üzerinden her ders için özenle hazırlanan soruları çözerek seviyenizi güncel haliyle belirlemeniz mümkün.

Saatini Belirle Testini Çöz

Çalışma rutinine en uygun zamanda programlanacak test çözme saatleri online erişim sayesinde tüm öğrencilerin elinin altında. Basılı kaynaklara erişim hem maliyetli hem zaman alan bir süreç. Bu alanı dolduran online testler öğrencilerin kendilerini sık sık denemeleri güncel gelişim raporlamalarını yapabilmelerini sağlar. 7. sınıf din testi çözen öğrenciler din dersinde eksiklerini anlık görebilirler.

Çoğu sistem ana dersler ve bütüncül test yapılarında soru hazırlar. Sitemizde ders ve konu odaklı hazırlanmış dersler bulunmaktadır. Bu sayede isteyen öğrenci sadece 7. sınıf fen test soruları çözebilir ya da istediği farklı bir sınıfa ait dersi seçerek kendi aşamasını belirleyebilir. Test çözme saati olarak günlük programa eklenecek zaman dilimde öğrenciler kolaylıkla konu testlerine ulaşabilir ve istedikleri ders üzerinde yoğunlaşabilirler.

Eğitimde Online Kaynak 

Testleribul internet sitesinden online test erişimini ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrenciler siteden faydalanabilir. Testleribul adresinde yer alan testler sürekli güncellenmektedir ve kaliteli bir içerikle hazırlanmaktadır. Öğrenciler gereksiz sorularla uğraşarak vakit kaybetmez. Derslerin konularına göre listelenmiş testler güncel sorulardan oluşur. Bu sayede hem gerçek seviye belirlemesi hem de sınavlara daha verimli hazırlanma imkânı bulan öğrenciler verimli bir çalışma yapmış olurlar.

Eğitim kaynaklarının içerik kalitesinin öğrenci başarısı üzerinde direk etkisi bulunur. Testleribul olarak öğrencileri zaman kaybına uğratmadan, başarı odaklı ve müfredata tam uyum gösteren sorularla eğitime destek vermekteyiz. Soruların sınavlarda isabet oranlarını içeren sınava hazırlık sorularının yanı sıra konu tekrar testleri soru içeriklerinin alternatifli sunulması öğrenci ve velilerin takdirini kazandıran sistem özelliğidir.

Ücretsiz platformumuz üzerinden her bir öğrencinin ihtiyacına yönelik test içerikleri sürekli olarak yenilenen ve artan sayıda hizmetinize sunulmaktadır.