Gerçekleştirilen kütüphane projesi ile ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal "Bir kütüphane olduğunu düşleyin, ama raflarında hiç kitap olmadığını, boş olduğunu, rafları kitapla doldurmak için yardımlarınızı bekleyen çocukları hayal edin sloganıyla Mihalıççık İlçesi Kavak Köyü İlkokuluna Sağlık Sen ailesi olarak Kütüphane kurmaya karar verdik.

Kadınlar Komisyonumuz öncülüğünde teşkilatımız ve üyelerimizin destekleri ve takdirleriyle bugün itibariyle kampanyamızı hayata geçirdik. Sadece kütüphane kurmakla kalmayıp kırtasiye, spor malzemeleri ve eğitici ve öğretici zeka oyunları ve setlerini de çocuklarımıza kazandırdık.

Sağlık Sen ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza yönelik tiyatro ve sinema gösterimleri, bisiklet kampanyaları ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giysi ve kırtasiye yardımlarında bulunmuştuk.

Üyemizden almış olduğumuz güçle farkındalık projeleri yapmaya devam edeceğimizi bildirmek isterim. Bu projemizde başta kadınlar komisyonumuz olmak üzere, engelliler komisyonumuza, genç Sağlık Sen’imize, işyeri temsilcilerimize, çok kıymetli üyelerimize ve bu kampanyaya vesile olan değerli öğretmenimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.