Eskişehir Ekspres

Şehrin dört bir köşesinde ve kırsalda Ticaret Odası üyesi esnaf ve tüccara yaptığı ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Ayhan Sezer, yaptığı ziyaretlerdeki izlenimlerini değerlendirdi ve “Ben ve ekibimin projelerinin, üyelerimizin talep ve beklentilerle örtüştüğünü gördük.” dedi. 

SEÇİMDEN SONRA DA HEP GELECEĞİZ: Üyeleri her fırsatta dinlediklerini ve bu sistemin seçimden sonra da devam edeceğini anlatan Sezer, “Göreve layık görüldükten sonra, ziyaretlerimiz bitecek değil. Biz makam odasından değil, sahada hizmet vereceğiz. Kuracağımız sistemle üyelerimizle iletişimi hiç bir zaman kesmeyeceğiz. Üyelerimiz ile irtibatımız  sürekli olacak. Üyelerimiz, odasına istediği zaman ulaşarak talep ve beklentilerini iletecek. Bu isteklerin hemen yerine getirilmesi için de genç ve dinamik ekibimiz hizmet etme heyecanıyla görev başında olacak” ifadelerini kullandı. 

EKONOMİK VE SOSYAL BAŞARI: Üyelerin kendilerinden beklentisi ile yapmak istediklerinin aynı paralellikte olduğunu da söyleyen Sezer, “Sürekli üyelerinin yanında olan, katılımcı, demokratik ve şeffaf bir yönetim olacağız. Sadece üretim ve kazanca odaklı projeler üreteceğiz. Kısa sürede ekonomik ve sosyal anlamda mutlu bir Eskişehir ticaret üyesi oluşturacağız. Bizlere olan bu büyük teveccühün her zaman karşılığını vereceğiz” ifadelerini kullandı.