Etkinlik hakkında bilgi veren Birsen, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine ‘Büyük esnaf buluşması’ 13 Şubat 2019 Çarşamba günü Saat:14:00’de Ankara’da gerçekleştirilecek. Bu toplantıya esnaf odaları birliğimizin yönetim kurulu üyeleri, odalarımızın başkanları, Türkiye genelinde mesleki federasyonlarımızın yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri katılacaktır. Bu toplantı 31 Mart yerel seçimler öncesi esnaf ve sanatkarlarımızın beklentilerine cevap bulabilecek, beklentilerimizi Cumhurbaşkanımıza aktarabileceğimiz bir ortamı yaratacaktır” dedi.

Yerel yönetimlerden beklentilerimizi anlatacağız: Birsen, “Cumhurbaşkanlığımızın toplantısına Eskişehir Esnaf Odalar Birliğimize bağlı oda başkanlarımız, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte katılarak esnaf ve sanatkarlarımızın yerel yönetimlerden beklentilerini Cumhurbaşkanımıza iletme fırsatı bulacağız. Cumhurbaşkanımıza sorunlarımızla ilgili dosyamızı takdim etme fırsatı bulacağız. Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunlarını takip etmeye devam edeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinin memleketimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Proje üreten adayı destekleyeceğiz: Esnaf ve sanatkarlar için iyi projeler üreten adayları destekleyeceklerinizin altını çizen birsen, “Esnaf ve sanatkarlara en güzel projeleri hazırlayan, esnaf ve sanatkarımızın ve Eskişehir’de ticaret yapan yerleşik ticaret erbabımızın sorunlarını çözebilecek, projeler hazırlayacak yerel yönetimlere desteklerimiz devam edecek” dedi. ESKİŞEHİR EKSPRES