Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin yanı sıra Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim  Kurulu Üyeleri Hamza Tınas, Yavuz Ayva, Denetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya ve EOSB Müdürü Erhan Tatar yer aldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ataç’ı tebrik eden Küpeli “31 Mart Seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Tepebaşı Belediyesi ile hayat geçirdiğimiz Engelli Uygulama ve İstihdama Geçiş Atölyesi’nin inşaatı devam ediyor, yüzde 75’ini tamamladık, Mayıs ayında bitirmeyi planlıyoruz. Bu atölyenin herkese örnek olacağını düşünüyoruz. Birlikte daha güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi. 

EOSB ile Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği protokolü ile hayata geçen Engelli Uygulama ve İstihdama Geçiş Atölyesi’nden duyduğu mutluluğu dile getiren Ataç “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ile böyle bir projeye imza atmaktan mutluluk duyuyorum ve bunu her yerde dile getiriyorum. Belediyeler icraat makamları, sizler gibi sanayicilerin desteğini almak bizler için çok önemli. Bundan sonra da şehrimiz ve halkımız için bu gibi projeleri Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ile hayata geçirmeyi arzuluyoruz. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni yatırımlarını ve sosyal projelerini yakından takip ediyorum” diye konuştu.