İŞKUR kamu kurum ve kuruluşları kapsamında istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını yayına aldı. KPSS şartı olmadan en az ilkokul mezunu vatandaşlar arasından alımlar yapılacak. İlkokul, lise ve ön lisans mezunları arasından alım yapılacak. 

Bursa Uludağ üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere vatandaşlar arasından İlkokul, lise ve ön lisans mezunları ile alım yapılacak. Başvuru şartları belli oldu. 

VGM, DSİ ve BUÜ personel alım ilanları başladı…

İlan detaylarını öğrenmek isteyen vatandaşlar İŞKUR şubesi üzerinden giriş yaparak aratma kısmında yer alan sol kısımlardaki ilan no kısmına iş ilan numaralarını girerek aratma yapmak gerekir. 

Vakıflar genel müdürlüğü iş ilanı 

İlan No: 00005960964

Vakıflar genel müdürlüğü kapsamında eski hükümlüler arasından ve 1 diğer teknisyen ile beraber tekniker kadrosu aracılığı ile alımlar meydana gelecek. Başvuruları yapacak olan kişilerin ön lisans ve dengi okullarda mezun olma şartları aranıyor.

Devlet su işleri personel alımları 

İlan No: 00005960368

Devlet su işlerine bağlı bir şekilde çalışmalarına devam eden Battalgazi Sulama Birliği için tam 12 kişilik kadro için çiftçi alımları meydana gelecek. Başvurularını yapacak olan kişilerin en az ilkokul ve dengi okullarda mezun olma şartları aranıyor.

Bursa Uludağ üniversitesi personel alımları

İlan No: 00005960870

Bura Uludağ üniversitesi için hastane hizmetlisi olarak tam 7 kişilik kadro ile alımları meydana gelecek. Başvurularını yapacak olan kişilerin en az lise ve dengi okullarda mezun olma şartları aranıyor.

Başvuru şartları belli oldu…

Personel alımları sırasında arana şartlar;
1.    Tc vatandaşı olmak
2.    En az 18 yaşında olmak
3.    İŞKUR üzerinde işsiz bir şekilde kayıtlı olmak 
4.    Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, kamunun sağlığına karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya fuhuş suçlarından mahkûm olmamak şartları aranır.