İlk olarak Sanovit firma yetkilisi Bülent Ayva ziyaret edildi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin yakın tarihte hayata geçireceği Yaşam Parkı, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projesi ve Sınav Belgelendirme Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Vekili Metin Saraç, Sanovit firmasının yetkilisi Bülent Ayva ile fikir alışverişinde bulundu. 

EOSB olarak Sanovit firmasının Eskişehir’i kurumsal olarak çok iyi temsil ettiğini ve üretmiş olduğu ürünlerin dünya piyasasında ses getirdiğini dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak her zaman Eskişehir sanayicisinin ve Eskişehir markasının yanındayız. Bu zor zamanlarda Eskişehir sanayicisi olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz” diye konuştu. 

Sanovit yetkilisi Bülent Ayva ise EOSB’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılacak olan Yaşam Parkı, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi projesi ve Sınav Belgelendirme Merkezi’nin Eskişehir sanayisi için önemli olduğunu söyledi. 

Gerçekleştirilen ikinci ziyarette beyaz eşya sektörü temsilcisi ESCO, Kozmik, Eselevsan firma yetkilisi Mehmet Erdemir ziyaret edilerek yeni yapmış olduğu ilave yatırımlarla alakalı İş Yeri Açma Ruhsatı teslim edildi. Başkan Vekili Saraç “Mehmet Erdemir sanayimizin önemli değerlerinden. Biz gençler olarak duayen sanayici ağabeylerimizi her zaman örnek alacağız, onların fikir ve önerileri bizler için çok önemli. ESCO Grup, Eskişehir için büyük bir değer” dedi. 

Yönetim Kurulu Üyesi Ayva ise Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi vererek Erdemir ile fikir alışverişinde bulundu.