2017 vergilendirme dönemi gelir ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesinin ardından Eskişehir’in yeni vergi rekortmenleri açıklandı. En çok vergi ödeyenler rekortmenler listesinde kısa adı ESGİAD olan Eskişehir Genç İş Adamları Derneği’ne üye 20 isim yer aldı.

Listeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, ''Vergi rekortmenleri listesinde 20 üyemizin şahıs ve kurumsal olarak yer alması bizler için çok büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır, geçtiğimiz sene 15 arkadaşımız bu listedeydi, bu sene ise 20 üyemiz listeye girdi. Bu liste Eskişehir’de genç iş insanlarının ne denli başarılı olduğunun bir kanıtı ve Eskişehir’in geleceğe umutla bakması için son derece önemli, somut bir gelişmedir'' dedi. 

Ekonomik darboğazlara rağmen üretim, yatırım ve istihdama katkı sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz diyen Entok ''Beklentilerin farkındayız. Eskişehir markasını daha da güçlendirmek için şehrin ekonomik ve sosyal hayatına katkı yapmak amacıyla ESGİAD olarak büyük çabalar harcıyoruz. Şehrin gelecek vizyonu adına ciddi sorumluluklarımız var. ArGe ve İnovasyon yatırımları, yeni sektörlerin teşviki ve mevcut yatırımların güçlenmesi adına çok çalışıyoruz. Ekonomisi çok güçlü bir Eskişehir için ESGİAD çatısında ortak bir bilinç ve disiplinle hareket ediyoruz” diye konuştu. 

ESGİAD Başkanı Entok “İnanıyorum ki her yıl vergi rekortmenleri listesinde üyelerimizin sayısı artacak ve çok daha üst sıralarda şehrimize katma değer sunmaya devam edeceğiz. Hem ESGİAD hem de şahsım adına listeye giren tüm arkadaşlarımla gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum. Rahatlıkla ifade edebilirim ki, Eskişehir’in geleceği emin ellerde” ifadelerini kullandı.