Eskişehir Ekspres

TÜGİK Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı, konfederasyon yönetim kurulu üyeleri, federasyon ve GİAD başkanlarının katılımı ile yapıldı. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral’ın başkanlığında, Sakarya Sapanca’daki bir otelde düzenlenen toplantıda Eskişehir’i, Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok temsil etti. ESGİAD Üyesi, Eskişehirli işadamı, TÜGİK Mali ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen’in de katıldığı son siyasi ve ekonomik gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, TÜGİK ile dernek ve federasyonlar arası iletişim ve önümüzdeki döneme yönelik proje ve planlanan çalışmalarla ilgili tavsiye ve görüş alışverişinde bulunuldu.

2018'DE DE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ: ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ise toplantıda, derneğin son bir yılda gerçekleştirdiği çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Eskişehir’e, dernek üyelerine, dezavantajlı kesimlere, kadın ve genç girişimcilere dönük faaliyetlerinin yeni yılda da süreceğini bildiren Başkan Entok, şöyle devam etti:

“Eskişehir Genç İşadamları Derneği, 2018 yılında da eylemleri ve söylemleriyle Eskişehir’in en aktif, en etkin STK’larından biri olmaya, elini taşın altına koymaya, TÜGİK’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir…” Toplantıda Başkan Entok, Türkiye’nin dört bir yanından gelen diğer GİAD başkanlarıyla görüşerek, ortak projelerde buluşma konusunda adım attı. Bölgeler arası işbirliğini güçlendirme konusunda fikir alışverişinde bulunan başkanlar, bu işbirliğinin sadece üyelerin değil bulundukları şehirlerin ekonomik ve sosyal hayatına da katkıda bulunacağını bildirdi. Sapanca’daki toplantı TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral tarafından GİAD başkanlarının teşekkür belgesiyle onurlandırılması ve program akşam yemeği ile son buldu.