MARSFED Yönetim Kurulu seçiminde ESİAD Başkanı Kenan Işık, MARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, Kamil Emeksiz, Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilerek ilk defa Eskişehir MARSİFED Federasyonunda 2 üye ile temsil ediliyor oldu.

MARSİFED Genel Kurulu sonrası görüşleri açıklayan Kenan Işık, ESİAD ve Eskişehir olarak, bölgesel ve ulusal iş dünyası platformlarında daha etkili ve aktif çalışmaya başladıklarını, öncelikle şehir ve bölgenin iş birliktelikleri ile daha da gelişimi için ulusal ve uluslararası zeminde tüm iş platformları ile Eskişehir’i daha fazla entegre ederek değer üretmeye devam etmek için çalışacaklarını belirtti.

ESİAD’ın da içinde olduğu ve 25 Haziran 2021 tarihinde Genel Kurulunu yapan TÜRKONFED Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nda da artık Eskişehir’in ilk defa 3 kişi ile temsil edildiğine dikkat çekti.

“Eskişehir olarak, küresel ve ulusal dengelerin değişimi ile gelinen son noktada sahip olunan birikim ve kabiliyetler ile şehrin dinamiklerinin doğru yönlendirilmesi ve yönetilmesi durumunda önemli fırsatların ortada olduğunu ve bunların hızla değere dönüşebilme ihtimalinin bulunduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.     

ESİAD olarak daha gençleşerek güçlenen yapısı ve Yönetim Kurulu ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm paydaşların aktif katılımı ile birlik ve beraberlik içinde olacaklarını vurgulayan Işık, sonuca odaklı bir anlayışla değer üreten şehrin bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.