2019 yılı personel servis aracı çalışma ruhsatı için son başvuru tarihi 31 Mart 2019. Kendi özmal araçlarıyla kendi personelini taşıyan ESO Üyelerinin mağduriyet yaşamamaları adına, aşağıda yazılı evrakları tamamlayarak ESO’ya teslim edecekler. Ruhsat için istenen belgelerde Araç Sahipleri için başvuru tarihi itibariyle 6 ayı geçmemiş, resmi kurumlar için sorgulanmış Adli Sicil Kaydı, ilgili meslek odası kayıt belgesinin aslı (Yeni Tarihli), 2 adet fotoğraf, şirketler için Ticaret Sicil Gazetesi ve tüm ortakların adli sicil kaydı gerekmekte.

Ruhsat için mevcut araca ait, araç ruhsat fotokopisi (okul servis araçları için 2008 model ve üstü), geçerli tarihli zorunlu mali sorumluluk sigorta poliçesi fotokopisi,  Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca verilen “Araç Uygunluk Tespit Belgesi” örneği ve 2018 yılına ait Belediye Çalışma Ruhsatının olması gerekmekte. 

Şoför personel için gerekli belgeler ise başvuru tarihi itibariyle 6 ayı geçmemiş, resmi kurumlar için sorgulanmış Adli Sicil Arşiv Kaydı, ehliyet fotokopisi ( Okul servislerinde; D sınıfı sürücü belgesi için en az beş yıllık, D1 sınıfı sürücü belgesi için en az yedi yıllık - Personel Servisleri için; Kullandığı servis aracının niteliğine uygun sınıfta en az üç yıllık sürücü belgesine sahip olması), şoförün geçerli tarihli psikoteknik test belgesi, şoförün SRC belgesi fotokopisidir.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen ESO Üyelerinin istenilen evraklar yukarıda belirtilen sıraya göre eksiksiz olarak hazırlayarak A4 boyutunda Odaya teslim edecekler.