ETO Başkanı Güler, ABD’nin Virginia Eyaletinde düzenlenen mobilya tasarım fuarında sergilediği ürün ve açtığı stantla “En iyi sunum” ödülüne layık görülen Atölye Mutfak’ın sahibi Ender Aytaşkın'a tebrik ziyareti gerçekleştirerek, plaket takdiminde bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen mobilya tasarım fuarında ödül alan Atölye Mutfak’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Güler, ziyarette ABD’nin Virginia Eyaletinde düzenlenen Home+Remodeling Show adlı mobilya tasarım fuarında açtığı stant ve sergilediği ürünlerle “En iyi sunum” ödülüne layık görülen Atölye Mutfak’ın sahibi Ender Aytaşkın'a plaket takdiminde bulundu. Eskişehir ekonomisine sağladığı katkı adına teşekkür eden ETO Başkanı Güler, şehrimizdeki markaların uluslararası ekonomide rekabet edebilmesinin yolunun yenilikçi girişimcilikten ve inovasyondan geçtiğini vurguladı. 

Atölye Mutfak’ın tasarımları ile fuarda stant açan yüzlerce firma arasında fark yaratma başarısı göstermesinden memnuniyet duyduğunu belirten Güler, Eskişehir’den daha çok markanın uluslararası arenada varlık göstermesinin şehir ekonomisine değer katacağını dile getirdi. Atölye Mutfak sahibi Ender Aytaşkın ise mobilyada hem ulusal hem de küresel bir marka olabilmek için çaba gösterdiklerini belirterek, firma olarak kurumsallaşmaya ve tasarıma önem verdiklerini söyledi. Aytaşkın ayrıca plaket takdimi ve tebrik ziyaretinden dolayı ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.