Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçimlerini tamamlayan odaların yeni yönetimlerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerine başladı. Bu çerçevede kısa süre önce yapılan genel kurulda Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na seçilen İsmail Hakkı Ördek ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Tekgöz, kendilerini kutladı, yeni görevlerinde başarılar diledi. Kendisinin de 1972 yılında Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Odası Üyesi olduğunu, odanın ilk üyeleri arasında yer aldığını anımsatan Erdoğan Tekgöz, “Bugün kendimi evimde gibi hissediyorum. Genç ve dinamik başkanımızla birlikte yeni dönemde yepyeni projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. 

Yabancısı olmadığı gıda sektörünün sorunların ve beklentilerini gayet iyi bildiğini, sadece gıda sektörünün değil, tüm sektörlerin sorunlarının en aza indirilmesi, Eskişehir’de ticaretin gelişmesi gerektiğini vurgulayan Tekgöz, şöyle devam etti: 

"Bunun için de esnaf odalarıyla birlikte yol alınması gerektiğine inanıyoruz. Eskişehir Ticaret Odası Başkanlığı görevi bize nasip olursa, yeni dönemde tüm odalarımızla el ele vereceğiz, yeni projelerde ve sorunların çözümünde beraber çalışıp, beraber yol alacağız... İsmail Hakkı Ördek başkanımın gençliği, yüksek enerjisi ve yenilikçi projelerinin hedeflerimize ulaşmada bizlere çok şey katacağını biliyoruz..."

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek ve yönetimi de, ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar Ekibi’nin ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirdi, işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti ve seçim sonuçlarının kent ticaretine hayırlı olmasını diledi.