Eskişehir Ticaret Odası dijital dönüşüm kapsamında yürüttüğü projelere yenilerini ekliyor. YouTube platformunda yer alan ETOTV yenilenen içerikleri ve programları ile bambaşka bir kimliğe bürünüyor. ETOTV sayfasında artık animasyon ve grafiklerle desteklenmiş eğitimler, Eskişehir’in turizmine katkı sağlayacak içerikler yayınlanacak. Ayrıca iş dünyasının farklı yönlerinin ele alınacağı söyleşiler de yapılacak.

Eskişehir’de Ne Yapsak? 

Eskişehir Ticaret Odası’nın yenilenen YouTube sayfasında eğitimlerin yanı sıra şehrin turizmine, kültür ve sanat hayatına katkı sağlayan içeriklere de yer verilecek. Tamamı Eskişehir Ticaret Odası Medya İlişkileri Birimi tarafından hazırlanan videolarda Eskişehir’in tarihi, kültürel, gastronomi, sanatsal birikimleri anlatılacak. ETOTV kanalında 20 Eylül Pazar, saat 20:00’de yayınlanacak olan Eskişehir’de Ne Yapsak isimli programın ilk bölümünde, Odunpazarı’nda yer alan Kurşunlu Külliyesi tanıtılacak. 

ETO Akademi’den bir ilk daha

“Tüccar ve sanayicinin Üniversitesi” sloganıyla on binlerce kişiye eğitim ve seminer gerçekleştiren ETO Akademi, yeni dönemde YouTube platformunda ETOTV kanalı aracılıyla eğitim ve seminerler düzenleyecek. Alanında Türkiye’de söz sahibi olan uzmanlar ve eğitmenler, Eskişehir Ticaret Odası tarafından oluşturulan stüdyoda eğitim ve seminerler için kamera karşısına geçecek. YouTube platformunda yayınlanacak olan ilk eğitim “Sosyal Medya” başlığı altında, Sosyal Medya Eğitmeni ve Yazar Oğuzhan Saruhan tarafından verilecek. 

Zamanın ruhuna uygun yeni içerikler hazırlandı

Eskişehir Ticaret Odası’nın yenilenen YouTube sayfası ve eğitimleri hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Güler, zamanın ruhuna uygun ve yeni içeriklerle zenginleştirilmiş bir YouTube sayfası hazırladıklarını söyledi. Dijitalleşmenin özellikle pandemi sonrası daha çok önem kazandığını belirten Güler, odanın YouTube sayfasında üyelerin ve çalışanların odaya gelmeden faydalanabilecekleri eğitimlere, Eskişehir’in kültürel ve tarihi zenginliklerinin tanıtıldığı içeriklere, iş dünyasının konuk olduğu söyleşilere yer verileceğini dile getirdi.