Başkan adayı Sezer, beraberindeki çalışma arkadaşları ile birlikte bir açılışı gerçekleştirerek bölgedeki ticaret erbablarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Sezer, "Yaklaşık 2 yıla yakındır sahadayız. Bugün itibari ile Eskişehir`de seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Şu an itibari ile ETO Başkan Adayı olarak, üyelerimizden gördüğümüz  ilgi ve samimiyet son derece olumlu. Enerjimizi sadece üyemizi büyütmeye ve zenginleştirmeye harcayacağız. Artık yerinde sayan, kendi yağında kavrulan Eskişehirli esnaf ve tüccar olmayacak. Bizimle birlikte iş yapan, büyüyen, kazanan ve geleceğe umutla bakan Eskişehirli ticaret üyesi olacaktır. Gerek yerelde, gerek birebir yapılan ziyaretlerden dolayı üyelerimizin çok ciddi anlamda istek, talep ve beklentiler söz konusu. İnşallah inancımız odur ki  yaklaşan seçimlerde üyelerimizin teveccühü ve destekleriyle bu seçimi zaferle sonuçlandıracağız. Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin tam ve sağlam bir destek vereceğimize inanıyorum.” dedi.

ÇALIŞMAYA ADAYIZ: “Biz asıl olarak tüm çalışma ekibimizle Gece gündüz demeden üyelerimiz ile yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Takdiri üyelerimiz verecek, ona inanıyoruz. Eminim ki bizi en yüksek düzeyde destekleyecekler. Bu nokta da  "Sahalarda en iddialı adayız” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR’İN FİNANS DEĞERİNİ YÜKSELTECEĞİZ: Eskişehir ticaret alanında hedefleri olduğuna da işaret eden Sezer, "Eskişehir zaten kendini ispat etmiş bir il". Hem Türkiye`de hem de dünyada kendini farklı noktalarda tanıtmış, adından bahsettirmiş bir ilimiz. Türkiye`nin pek çok şehrinden ve yurt dışında  çok iyi bir algısı var. Bu Eskişehirlilik bilincini ticaretle buluşturmak, Eskişehir’in Ticaret rakamlarını Türkiye`yi en iyi şehirleri arasına taşımak istiyoruz. Bu potansiyel Eskişehir’de var. Hızlı bir şekilde şehrimizi büyümeye yönlendirmememiz gerekmektedir. Bunu da bugüne kadar aldığımız tüm görevleri yerine getiren bir kişi olarak Ticaret Odası başkanı olduğumuzda da üyelerimizin büyütmeye yönelik tüm projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

AÇILIŞ YAPTI HAYIRLI İŞLER DİLEDİ: Mahalle gezisinde davetlere de icabet eden Başkan Adayı Sezer, bir işyerinin açılışını yaparken, tüm bölge esnafına da “hayırlı işler” diledi. Ekibi ile birlikte tüm işyerlerini tek tek gezen Sezer, “Ticaretin içinden gelen ve bilen bir aday olarak sadece üye odaklı projelerimizle görev için hazırız. Bizlerden ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkürü borç biliyorum ‘’ dedi.