Eskişehir Ekspres

Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, şehrimizin ticaret üyelerine yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Her iş kolunun,  esnafının yer aldığı Çarşı Bölgesine iki günlük bir çıkarma yapan Sezer ve ekibi bol bol dert dinledi.
Yaptığı ziyaretlerde üyelerin büyük teveccühü ile karşılaşan Sezer tek tek dinlediği esnaf ve tüccarın sorunlarının çözümü için göreve hazır olduğunu söyledi. 

PROJELERİMİZİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ ÜYEMİZİ BÜYÜMEK ÜZERE: Özellikle küçük ve orta ölçekli ticaret erbaplarının yaşadığı zorlukların farkında olduğunu ifade eden Sezer, “Üyelerimize başta destekler olmak üzere işlerini büyütecek tüm fırsatların kapısını sonuna kadar açacağız. Üyelerimiz, Ticaret Odası’nı aidat ödedikleri bir kurum olarak görmekten çıkarak, hizmet aldıkları bir kurum olduğunun farkına varacak. ‘Hep Birlikte’ büyüyerek şehrimizin ekonomisi yine ‘Hep Birlikte’ büyüteceğiz” şeklinde konuştu.
Sezer’e büyük ilgi gösteren ETO üyeleri ise, Sezer ve ekibine seçimlerde destek olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.